We are Family

Sinds 1991 zet De Roeve in op vergaande co-creatie en duurzame lange termijn samenwerkingen met klanten. We laten graag enkele van deze relaties aan het woord, want wie anders dan zij kunnen vertellen hoe het is om samen te werken met De Roeve.

Total

In 1999 startte ons verhaal bij Total toen we de technische ondersteuning van het besturingssysteem en bijhorende informatieverwerking van het depot in Feluy en brandstofpijplijn in Antwerpen overnamen. Intussen staat De Roeve 24/7 paraat voor de technische ondersteuning van de brandstofverdeeldepots, de brandstofpijplijn en intussen ook enkele geautomatiseerde truckparkings van Total in België en Nederland.

Brouwerij Omer Vander Ghinste

De brouwerij is sinds 2008 vaste klant voor tal van automatiseringsprojecten. Als één van de weinige erkende ABB integrators in België zorgden we o.a. voor de automatisering van een gloednieuwe gistingskelder, vernieuwing van de brouwzaal en tal van nieuwe installaties.

IVAGO

IVAGO kan sinds de jaren ’90 op ons rekenen voor de automatisering en de besturing van de afvalverbrandingsinstallatie. We schreven de volledige SCADA-applicatie.