Integrated Production Solutions

Industriële elektrische installaties op maat

Industriële elektriciteitswerken laten uitvoeren in uw productiebedrijf? Met meer dan 25 jaar ervaring is De Roeve Industries dé aangewezen partner voor industriële elektrische installaties op maat, elektrisch ontwerp, bordenbouw en bekabeling. Wij stomen zo uw productieapparaat klaar voor de uitdagingen van morgen.

Industriële elektriciteitswerken voor productiebedrijven

Nagenoeg alle industriële installaties en machines werken op elektriciteit. Hoe complexer de machine is of hoe meer componenten er zijn, hoe complexer de bedrading en bekabeling worden. Bovendien is het essentieel dat de elektrische engineering of elektrotechniek achter uw machine, zoals de voedingsverdeling en schakelinfrastructuur, aan de strengste normen voldoet. De Roeve Industries gaat voluit voor procesoptimalisatie en voorziet een doordacht elektrisch ontwerp, bordenbouw en bekabeling van al uw industriële elektrische procesinstallaties en machines.

Ons technische stappenplan van A tot Z

Elektrotechniek start met een deskundig elektrisch ontwerp, dat niet enkel beantwoordt aan uw huidige noden, wensen en industriële infrastructuur, maar ook rekening houdt met de toekomst. Daarom creëren we onze elektrische ontwerpen steeds met het oog op uitbreidingsmogelijkheden, zowel bij de keuze van het schakel- en fieldmateriaal als bij de kabelberekeningen en opbouw van de schakelkast.

Nadat het elektrisch ontwerp van uw industriële elektrische installaties op punt staat, bouwen onze bordenbouwers de elektrische laagspanningsborden en automatiseringsborden, remote I/O-systemen en sturings- en bedieningskasten in ons atelier. Dat doen we onder toezicht van de oorspronkelijke fabrikant en volgens de normen IEC60204-1 en IEC61439-1 ‘Low voltage directive’.

Onze elektrotechnische installateurs sluiten uw industriële elektrische installaties of machines aan en zorgen voor een gestructureerde bekabeling met aangepaste kabeldraagsystemen, zoals kabelbanen, kabelgoten of kabelladders. Bovendien voeren we kabel- en I/O-testen uit om defecten vroegtijdig op te sporen. Nadien kunt u ons inschakelen voor onderhoud en spoedige on-site interventies, zodat uw uptime gemaximaliseerd wordt.

Meer weten over onze industriële elektrische installaties?

Leg gerust een afspraak vast, dan bespreken we hoe we uw business vooruit kunnen helpen.

Geen titel*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.