Oplossingen

EMS: onafhankelijke software voor bewaking van  omgevingsparameters

Heeft u een gecontroleerde omgeving die nauwkeurig gemonitord moet worden? De Roeve reikt u een volledig digitale bewakingsoplossing (EMS) aan die draadloze en bedrade connectiviteit combineert met behulp van industriële automatiseringsoplossingen. Dit alles conform GMP en 21 CFR part 11.

digitale omgevingsbewaking: bescherm uw investeringen en creëer nieuwe mogelijkheden

De Roeve heeft een ruime ervaring in digitalisatie van productiegerelateerde data. Vanuit deze ervaring hebben wij een oplossing gekozen die voldoet aan de meest strenge normen en een zeer uitgebreide functionaliteit biedt: Mirrhia.

Mirrhia is een software voor omgevingsbewaking die wereldwijd wordt ingezet om ruimtes en gebouwen te bewaken. Het wordt gebruikt door de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld, maar wordt ook toegepast in de biotechnische, gezondheids- en voedingsindustrie:

  • Combineert draadloze en bedrade connectiviteit met behulp van industriële automatiseringsoplossingen.
  • U heeft overal toegang tot uw gegevens en beschikt over real-time meldingen in een schaalbare weboplossing die ontworpen is om de gegevensintegriteit te waarborgen.
  • Houdt in real-time toezicht op temperatuur, vochtigheid, (cascade) druk, CO2, pH, deeltjes, TOC, deuren en nog veel meer.
  • Bewaakt alle gecontroleerde omgevingen (laboratoria, QC, aseptische verwekingsruimtes, …) en apparatuur (diepvriezers, incubator, …).
  • Beheert het microbiologische milieumonitoringsproces met ingebouwde software die ontwikkeld werd in samenwerking met bioMérieux.
  • Voldoet aan de wettelijke vereisten (21 CFR 11, GMP, PIC/S, HACCP, …).

schaalbaar, configureerbaar en toch op maat

  • Het systeem is volledig parametreerbaar. Dit vermijdt custom ontwikkeling.
  • De oplossing is gefaseerd uitrolbaar over een deel of het geheel van uw productieapparaat.
  • Mirrhia kan ingezet worden ter vernieuwing of ter vervanging van uw huidige software.

Een EMS op maat van uw wensen?

Ons gespecialiseerde team integreert de omgevingsbewakings software Mirrhia om uw operationele efficiëntie naar een hoger niveau te tillen.

"*" indicates required fields

Geen titel*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.